Macedonia

Bul. Vidoe Smilevski Bato 87/3-23 - 1000, Skopje.

+389 71 368 005
[email protected]

Слободно пишете ми или јавете ми се дури и да ви фали и само процесор, графичка карта, рам меморија, и слично. Ќе се потрудам да ви излезам во пресрет, за да можат што певеќе деца да пратат настава. Секако доколку е навистина неопходно.